Tämä uusi blogi onkin hyvä aloittaa näin tulevaisuuden eli ensi vuoden suunnitelmilla.

Ensinnäkin tokoa pitää treenata. Kisoihin pitäisi päästä tietysti mahdollisimman pian, Sarahan on maaliskuussa 10kk, jolloin voimme siis osallistua kisoihin. Möllikisoihin varmaan päädytään jo ennen maaliskuuta.

Keväällä (tai milloin se nyt järjestetäänkään) mennään agilityn alkeiskurssille oppimaan uusia esteitä, joihin ei nyt ole ollut mahdollisuutta tutustua. Sara osaa jo putken ja aidat. Pussia ja puomin alastulokontakteja ollaan Nastolan shelttikoulussa kokeiltu.

Kesällä olisi sitten tarkoitus mennä koiraleirille, mahdollisesti juuri tokopainoitteiselle, koska Sara on vielä silloin liian pieni ja kokematon agilitypainoitteiseen. Toisaalta voisi mennä jollekin ihan tavisleirille, mutta onko se sitten niin hyödyllistä? No koko pitkä talvihan tässä on aikaa sitä miettiä ja treenailla.

Sara on kyllä oppinut nyt aika paljon ihan höpöhöpötemppuja, pitäisi ehkä opettaa jotain vähän hyödyllisempää kuten tokoa... Varsinkin noin meidän tavoitteiden kannalta. No onhan ne höpötemputkin hauskoja :)