Olimme eilen Timo Rannikon valmennuksessa. Meni ihan loistavasti! :) Ainoa huomautettava virhe oli mustaan putkeen meneminen. Sara meni mieluummin toiseen putkeen.. Mutta sitä pitäisi nyt sitten treenata ruuan kanssa. Kyllähän se sinne menee, mutta liikkuu pimeässä putkessa hitaasti ja varmistelevasti. Muuten rata siis meni todella hyvin. Sara meni keppejä loistavasti! :) Sain auttaa aloituksessa ja osasi hakea helpommat myös itse.

Tänään olimme sitten Hyvinkäällä Mimmin treeneissä. Menimme helpohkoa 1-luokan radan pätkää. Siinä ei ollut mitään ihmeellistä. Kokeiltiin paria eri ohjausvaihtoehtoa eri kohtiin. Lisäksi treenasin käskyä tiukka, joka tarkoittaa tiukkaa käännöstä, A:ta ja puomia kun omalla hallilla niitä on vaikea treenata ja keinua, jonka Sara meni viimein kokonaan :) Uskallan siis ilmoittautua agiradan kisoihin heti kun päästään. Oltaisiin menty pääsiäisenä Purina-areenalle lauantaina ja maanantaina, mutta Sara rauhoitettiin pari viikkoa sitten lonkkakuvien ottoon ja dopingaika on 28 (?) päivää.

Huomenna menemme omalle hallille Taijan valssitreeniin. Otan sekä Aikon että Saran mukaan. Saran kanssa ei varmaan mitään ihmeellistä, mutta katsotaan miten menee Aikon kanssa :D

Kesän aikataulu alkaa pikkuhiljaa setviytyä. Hyvinkäälle toivomuksena oli maanantai tai tiistai, keskiviikkoisin on Saran kanssa alokasluokan tokokurssi toukokuusta alkaen sekä mahdollisesti agility Aikon kanssa, Saran agility Mäntsälässä on torstaisin. Leireille emme varmaankaan juuri mene. Ehkä jollekin agilityleirille. Tästä kesästä tulee toivottavasti kunnon kisakesä. Aikomuksena mennä mahdollisimman moniin agilitykisoihin ja joihinkin tokokisoihin.