Sunnuntaina on meidän ekat kisat tänä vuonna. Sara menee kolme rataa Hyvinkäällä JANKK:n kisoissa. En oikein tiedä mitä odottaa Saralta ja itseltäni, mutta tavoitteena tietysti hyvä fiilis ja keskittyminen. On aika pitkä päivä luokkajärjestyksen vuoksi.. Täytyy kai ottaa fyssan kirjat mukaan :) Toivottavasti kirjoitukset ei häiritse kisaamista/treenaamista ja päinvastoin. Ei kai. Oikeastaan odotan innolla että pääsen kirjoituksiin ja että ne on ohi (vaikka siihen meneekin oikeasti vielä vuosi..), että pääsen hakemaan jatko-opintoihin :)

Ilmoitin sekä Saran että Aikon ensi viikon JAU:n kisoihin Hyvinkäälle. Sekä la että su meidät siis sieltä löytää. Aiko pääsee vihdoin ekoihin virallisiin kisoihinsa. Ehkä vähän hätiköin, koska kaikki esteet eivät ole loppuun asti hiottuja, mutta toisaalta ei ole Sarankaan suoritukset 100% täydellisiä, eikä kai kenenkään. Ehtiihän tässä kuitenkin jotain tehdä, ainakin kontaktiesteitä ja keppejä treenaan vielä ennen kisoja muutaman kerran. Ohjauskuviot riittävät kyllä todellakin ykkösluokan kisoihin.

Ollaan käyty nyt aika ahkerasti treenaamassa estetreenejä, mutta kunnon rataharjoituksia ei ole päästy tekemään. Meidän halli kun on niin pieni.. Ensi viikolla onneksi päästään Niinulle Satulinnaan. En malta odottaa! :) Varsinkin kun Sarasta on tullut niin kiva ja Aiko on kehittynyt niin paljon.

Lenkkeily pitäisi nyt oikeasti aloittaa.. Okei ollaan me nyt sentään kävelty n. 50min/päivä, mutta eihän se mihinkään riitä. Pitäisi juosta!