Lauantaina olimme koirakerhon porukan kanssa Niinun koulutuksessa Sporttikoirahallissa Juvanmalmilla. Melko lailla kaikki meni hyvin. Opin tekemään flipin (ja mikä se on ylipäätään :D). Muistutus tuli siitä että pitää opettaa Sara kääntymään tiukkoja kaarroksia eikä vain laajoja ja kauas. Eli nyt palkataan kädestä vähän aikaa. Valsseja (ennakoivia) pitää harjoitella ja tiukka-käskyä vahvistaa, koska Sara muistaa jarruttaa sillä vain silloin tällöin. Kepit olivat seinää päin ja Sara pujotteli täysillä loppuun asti vaikka jättäydyin puoleen väliin keppejä :)

Eilen olimme Hyvinkäällä kisoissa ja menimme kaksi agilityrataa. Ekalta radalta saimme nollatuloksen ja sijoituimme toiseksi! :) Rata oli aika sujuva, mutta oli siellä ainakin yksi viime hetken pelastus kun Sara kääntyikin pussista suoraan minua kohti ja keskittyminen katkesi pari kertaa. Kepit menivät hienosti takaaleikkauksella :) Radalla ei ollut rengasta eikä keinua. Puomilla Sara teki kontaktin oikein, mutta karkasi kun kehuin. A:n juoksikin sitten suoraan läpi..
Toinen rata oli ohjaamisen ja keskittymisen kannalta parempi. Tein paljon takaaleikkauksia ja ne toimivat :) Ainoa virhe oli Saran rytmirikko kepeillä, joka saattoi ehkä johtua minun takaaleikkauksesta. Molemmilla kontaktiesteillä(ei ollut keinua) Sara juoksi kontaktien läpi.. Vaikka olisimme saaneet nollan, emme olisi nousseet kakkosiin, koska tuomari oli Kari Jalonen ja meidän molemmat nollat ovat nyt siis hänen radoiltaan..

Keskiviikkona mennään mahdollisesti epiksiin Hyvinkäälle ja ilmoittauduin uuden vuoden päivän kisoihin myös Hyvinkäälle. Siellä mennään tekemään parhaamme ja pidetään kontaktit ja keskittyminen kurissa. Ei oteta paineita siitä että vain yksi nolla jäljellä kakkosluokkaan siirtymiseen.. :)