Tänään olimme taas Hyvinkäällä kisoissa. Tuomarina toimivat Anne ja Harri Huittinen. Ekalla radalla tuloksena hyl, koska Sara hyppäsi esteen edestakaisin. Rataan tutustumisessa mietin siihen joko pelkkää lähetystä tai takaaleikkausta. Päädyin lähettämiseen, minkä vuoksi Sara ei tiennyt hypyn jälkeen mihin mennä.. Leikkaus olisi ollut selkeämpi. A:lla Sara teki alastulon oikein, mutta puomin alastulossa pysähtyi kokonaan kontaktialueelle. Muuten rata meni tosi hyvin, keskittyminen oli kohdallaan ja pystyin virheen jälkeen jatkamaan hyvin. Sara meni kepit oikein ja keinun hienosti :)

Toiselta radalta saimme 5 virhepistettä ja sijoituimme toisiksi. Vitonen tuli puomilta, joka oli hyvin vaikeasta kulmasta. Sara oikaisi ja juoksi puomin päädyn yli.. Ehkä jos olisin mennyt toiselta puolelta tai ottanut Saraa paremmin kiinni ennen puomia,  se olisi mennyt oikein (ja olisi tullut nolla). Ennen puomia oli pöytä, jota ei muistaakseni ole koskaan ollut aiemmissa kisoissa. Sara jarrutti ja pysyi hyvin :) Kepit ja kenu menivät yhtä hienosti kuin ekalla radalla. A:n alastulon Sara juoksi suoraan läpi ja puomin meni oikein. Ohjaus tuntui tällä radalla tosi hyvältä. Ei tullut sellaista tunnetta, että rata katkeaisi mielessä, vaan kaikki meni sujuvasti. Yksi parhaimmin ohjaamistani radoista :)

Ensi viikolla on jälleen kerran Hyvinkäällä kisat. Sitä ennen treenaamme kontakteja lisää. Pääsemme mahdollisesti myös Hyvinkäälle treenaamaan. Kisoista tavoitteena on keskittymisen ylläpitäminen, puhtaasti suoritetut esteet (kontakteille pysähtymiset mukaanlukien) ja myös nollatuloksen tekeminen. Haluaisin päästä kakkosiin ja se ei ole kaukana :)

Seuraavaksi keskitymme siihen, että treeneissä ja kisoissa ohjaaminen on samanlaista. Haluan olla Saralle johdonmukainen. Erityisesti puomin ja A:n ohjaamiseen kiinnitetään huomiota. Niin ja haluan pitää motivaation yllä ja että agility on sekä minulle että Saralle hauskaa.