Koko helmikuu meni koulujuttuihin ja ratsastukseen. En oikein käynyt treenaamassa, mutta lenkkeiltiin aina kun en ollut kipeänä. Leonardon kanssa oltiin pitkästä aikaa Timo Rokkasen valmennuksessa, ja Leo oli ihan loistava :) Voi johtua gramaaneista ja satulasta, joka sopii näköjään tosi hyvin mun istunnalle. Mutta ihanaa kun huomaa edistystä! Helmikuun aikana sain mennä paljon Leonardolla; kerran kävin itsenäisesti, kaksi yksityistuntia (Hannan kanssa), pari Anitan valmennusta ja tuo Rokkanen. Kohta alkaakin kisakausi, mutta sitä täytyy ehkä miettiä enemmän kirjoitusten jälkeen.

Olen lukenut kahta kurssia vaille koko fysiikan oppimäärän yläasteelta lähtien tammi-helmikuun aikana. Eli 10pv aikaa lukea vielä kaksi kurssia ja 10pv aikaa kattavaan pikakertaukseen ja tehtäviin. Ei edelleenkään mitään hirveän suuria odotuksia arvosanasta, mutta kyllä sen läpi pitäisi mennä.

Karkauspäivänä käytiin hallilla treenaamassa agilitya. Rata oli suht yksinkertainen, mutta tarkoitus olikin treenata esteitä jotka jäävät yleensä meidän pikkuhallissa treenaamatta eli muuri, pituus, rengas, keinu. Sara teki hyvin keppejä tosi vaikeista kulmista (siis ei tuo radassa oleva :D), ehkä voisi nyt pikkuhiljaa alkaa sanoa, että se oikeasti osaa ne :) Keinulle se nyt on jostain keksinyt, että pitäisi ottaa 2on2off. Ja se vielä näyttää juuttuneen oikein kunnolla sen mieleen, ilme on sama kuin puomilla.. Ainakin menee päähän asti heti, mutta täytyy nyt kyllä heti korjata.

Radassa oli tarkoituksella Aikolle hankalia juttuja. Kisoissa ollut putkeen lähetys, hyppy viistosti niin, ettei se mene takaa, ja rengas. Edelleenkään ei saatu toimimaan eli lisää treeniä samoihin juttuihin. Keinua ja keppejä Aiko meni tosi hyvin!

Rata:

 

Eilen oltiin taas Niinulla SatuLinnassa. Saran kanssa meni ihan superhienosti! Eka tehtiin alkua (1-4) pari kertaa ja sitten mentiin 30 esteen rata nollilla! :) Ekaa kertaa! Tehtiin myös ekaa kertaa toimiva sokkari radalla muuten kuin putkella tai niistosokkarissa. Ehkä sitä jopa uskaltaisi käyttää joskus kisoissakin :) A:ta täytyy treenata nopeammaksi ja varmemmaksi, kun itse jarrutan.

Aiko taas oli ihan ulapalla jo heti alusta lähtien. Sille tekee tosi hyvää treenata vieraassa paikassa ja häiriössä. Tosin laidalla olijat eivät tajunneet häätää Aikoa pois, kun se karkasi niiden luokse.. Mutta teki Aiko muutamia hyviäkin toistoja. Saatiin vahvistettua keppejä ja rengasta vierailla esteillä sekä irtoamista.

Hyvä fiilis jäi, nyt pitäisi päästä kisaamaan! :)