Saran kanssa oltiin perjantaina kisaamassa kolme starttia, kaikki agilityratoja. Kahdella ekalla radalla tuomari oli Nyberg ja vikalla Wüthrich. Ekalta saatiin nolla ja jäätiin juuri sijoilta. Nopeutta lisää kiitos, onneksi kelit sallii kohta kunnon juoksutreenit. Rata oli selkeä ja helpon tuntuinen. Sara oli aika innoissaan, mut keskittyi kyllä :) Kepeiltä putkelle tehtiin backlap ekaa kertaa kisoissa ja se toimi hyvin! Esteiden suorituksissa ei moitteita, ehkä se viimein osaa kaikki oikeesti :)

Toinenkin rata tuntui helpolta ja se menikin ihan ok. Sara vähän varasti lähdössä, mitä en muista sen ennen tehneen. Yhden hypyn jouduin jäädä varmistamaan ja jatko-ohjaus meni sen takia pieleen. A:n alla oli putki ja ohjasin Saran vahingossa sinne, vaikka piti mennä A:lle eli hyl tuli. Mut tosiaan muuten ihan ok suoritus.

Kolmannelta radalta tuli myös hyl, koska ohjasin Saran väärään päähän putkeen. En ollut rataan tutustumisessa edes ajatellut, että voisi käydä niin, kun ei ole tullut tuossa tilanteessa vastaan. No aina oppii uutta. Muuten rata meni jälleen tosi hyvin. Perus yksi virhe per rata aina vaan uudestaan ja uudestaan.

Päivä oli pitkä ja ajoin ekaa kertaa yksin Helsingissä, onneksi Purina Areenalle on todella helppo ajaa. Väsytti kotimatkalla, mut kokonaisuudessa jäi tosi hyvä fiilis. Alkaa olla varmuutta tekemisessä myös kisaradoilla :)