Eilen 16.1. saimme kaksi nollaa ekoista kakkosluokan kisoista! Hyppyradasta luokkavoitto ja agilityradasta kolmas sija! Siinäkin oli kontaktien vaatimisesta kiinni ja se kannatti, koska Sara teki pitkästä aikaa hyvät kontaktit :) Puomilla pysähtyi hetkeksi kokonaan puomin päähän, mutta kun olin tarpeeksi monta kertaa sanonut pinta niin laittoi ne etutassutkin oikein. Sellaisessa tilanteessa Sara on yleensä hypännyt kokonaan pois sieltä, mutta nyt korjasi oikein! Jes! :) A:n kontakti oli täydellinen! Keinulla ei mennyt päähän asti, mutta se oli mun vika koska jarruttelin ettei Sara tekisi lentokeinua.. Juoksi kuitenkin alas eikä hypännyt kontaktin yli.
Radat eivät olleet meille mitenkään vaikeita. Kepeillekin oli helppo vienti ja sama molemmilla radoilla. Ohjaaminen oli aika lailla kohdallaan. Hyppärillä jännitin vähän, joten oli hieman epätarkkuuksia, muttei mitään ihmeempiä virheitä. Agiradalla ohjasin tarkemmin.

Me ollaan jo nyt saatu enemmän nollia tänä vuonna kuin viime vuonna. Toinen huomio oli, että saadaan shelttiyhdistyksen ykkösruusuke agilityssa. Me ollaan myös yhtä nollaa vaille kolmosissa, mikä aiheuttaa kivat paineet ensi kisoihin. Meidän piti ilmoittautua ensi sunnuntain kisoihin, mutta silloin on meidän valmennusporukan kuntotestit. Meneekin sitten helmikuulle seuraavat kisat.