Käytiinpä hakemassa kolme hyllyä eilen. Hyppärillä Sara ei mennyt keppejä loppuun. Kolmannellakaan yrityksellä. Eka agirata meni muuten ihan ok, mutta mokasin yhden linjan ja Sara kiersi hypyn.. Siitä tuli 5 ja loppurataa (muutama este) en sitten jaksanut ohjata kunnolla ja meni yhden ylimääräisen hypyn, mistä sitten hyl. Vikalla radalla saatiin jo kuudennen esteen jälkeen hyl, kun en tehnyt mitään korjatakseni yhtä linjaa ja Sara meni puomille, joka ei siis ollut seuraava este.. Jatkettiin eteenpäin, mutta Sara juoksi A:n(este nro 12) kontaktin suoraan läpi ja mulla meni hermot. Siihen loppui meidän rata.

Loppujen lopuksi jäi siis ihan kamalan huono fiilis. Toisaalta Sara oli ihan hyvä koko päivän ja mulla oli kyllä keskittyminen kohdallaan. Jotain vaan aina unohtuu tutustumisessa tai muuten mokaan jonkun jutun. Kotiin ajellessa mietinkin, että on se kyllä kun jalat toimii, koira toimii, periaatteessa osaa kaikki linjat ja ohjauskuviot katsoa, mutta nämä hölmöt aivot ei vaan saa kaikkia asioita kursittua kasaan ja pidettyä niitä niin.. Tietysti se on vaan kisaamisen puutetta, mutta kun on niin kovin malttamaton eikä hyväksy sitä että on niin huono edelleen.

En sitten uskaltanut käydä treenaamassa Aikon kanssa eilen, kun pelkäsin, että menee hermot. Eikä Aikon kanssa saa ikinä mennä hermot. Ei tietysti saisi Sarankaan kanssa, mutta Aiko on herkempi sellaiselle. Tänään treenattiin omassa pihassa keppejä lumikujalla, koska hallilta oli valot epäkunnossa. Molemmat tekivät virheettömästi. Jotain positiivistakin :) Jospa sitä sitten huomenna pääsisi hallillekin, ettei huolestuttaisi viikonloppu niin kovin paljon!