Lauantaina oltiin HAU:n kisoissa Purina Areenalla. Ekalta radalta vitonen kepeiltä jälleen tokasta välistä. Muutenkin keskittyminen oli vähän hakoteillä ja mentiin ihan kuin unessa. Tokalla radalla skarpattiin ja saatiin nolla!! Sillä sijoituttiin kolmansiksi. Se oli meidän neljäs ja viimeinen rata kakkosluokassa! Asenteen kun saa kohdalleen niin menee hyvin :) Kolmosissa ollaan! :)

Kontaktit olivat taas ihan sanonko mistä.. Sara teki ne monella tavalla väärin. Pysähtyi etutassut esteellä, juoksi suoraan läpi ja jokin ihme yhdistelmä jarruttelua ja säntäilyä.. En osaa ohjata niitä samalla tavalla kuin treeneissä. Kepeillä tosiaan ekalla radalla tuo virhe. Kulma oli suora avokulma putkelta. Ei Sara malta sellaisesta jarruttaa tarpeeksi. Tokalla radalla oli helppo vienti ja kepit menivät hyvin. Keinun Sara meni hienosti! Siellä keinu vain oli sellainen mikä jää pomputtamaan näin kevyttä koiraa. Onneksi Sara ei semmoisia säikähdä.

Uusi paikka vaikutti lähinnä ekalla radalla keskittymiseen, mutta ei kovin paljon. Hiekkapohja pitkän tekonurmikauden jälkeen hidasti ehkä hieman vauhtia. Pitäisi nyt jatkaa lenkkeilyä, kun talven aikana se on vähän jäänyt.. Kunto on molemmilla vähän huono.

Eli nyt treenataan kontaktit kuntoon ja kepit vielä varmemmiksi. Ja lähdetään metsästämään lisää nollia! :)

Tässä video: