Eilen käytiin treenaamassa hallilla tokoa. Todellakin pitkästä aikaa. Kun ei voi juosta, täytyy tehdä jotain muuta. Mutta tehtiin siis ensin vähän istumista ja luoksetuloa. Sillä on tapana nojata eteenpäin ja/tai nostaa toinen etutassu ilmaan. Perfektionisti ei voi olla puuttumatta.. :D Tehtiin noutoa pikkunoutokapulalla. En tiedä miten saan tälle ikinä kunnollisen luovutuksen, mutta ainakin se noutaa. Ennen ei tehnyt sitäkään. Sitten treenattiin häiriön kanssa kontaktia sivulla ja paikallamakuussa. Hyvin alkoi pysymään katse aika vaikeassakin häiriössä :) Treenattiin myös että hypylle ei saa mennä ilman lupaa. Eipä karannut kun ei päästänyt. Tehtiin hyppy alokasluokan mukaisena suorituksena yhden kerran. Ei mitään ihmeellistä. Viimeisenä harjoiteltiin tunnaria. Ihan vain piilotin kapulan ja sai käydä etsimässä. Kokonaisuudessaan Sara teki tosi kivasti hommia :) Sai vain namipalkkaa, mikä on sinänsä vähän harvinaista. Oli (kenties) sen takia tosi rauhallinen ja keskittynyt.

Tänään tehtiin oikein tehonoutotreeni kolmessa osassa. Eka laitoin lattialle kasan satunnaisia esineitä (hakurulla, iso muovilelu, painava pieni pallo, puukeppi..) ja metallinoutokapulan. Olin itse sängyllä ja katsoin tv:tä namikuppi vieressä. Sara sai sitten tuoda esineet sängylle. Kas kummaa metalli jäi viimeiseksi.. :D Oli tosi vaikeaa edes nostaa sitä. Pyöritti, työnsi, tökki tassuilla.. Mitä vain ettei tarvitsisi nostaa inhottavaa metallikapulaa! Mutta namia ei tipu jos ei nosta. Tiesin että kyllä se hoksaa mistä on kyse, ja niinhän se hoksasikin :) Lopulta nosti siis sen matalan laatikon päälle ja sain palkattua oikein kunnolla. Oli tauon paikka, vaikka Sara ei sitä olisi halunnutkaan. No tauon jälkeen jatkettiin ja sittenpä muutaman toiston jälkeen Sara yllättikin ja nosti reippaasti metallin sängylle asti! :) Onhan se aika hankalaa hypätä noin inhan esineen kanssa mutta niinpä se vain teki. Palkkasin taas reilusti ja tauolle. Kolmannella toistoputkella nosti samantien hyvin kaikki esineet, metalli mukaan lukien, palkkana oli iltaruoka, joten ainakin oli tarpeeksi hyvä :)

Enää ei tunnukaan toko ja erityisesti nouto niin hankalalta :) Kyllä me vielä tokossakin kisataan enemmän!

Opetin muuten tässä yksi päivä Saralle uuden tempun. Tai no Sara sen itse keksi :D Eli se siis ryömii ja työntää kevyttä metallista ruokakuppiaan nenällä kupin sisäpuolelta eteenpäin. Käskysanana on nuusku, piti nopsaan jotain keksiä ja tuo tuli ekana mieleen :D