26.2. oltiin Niinun valmennuksessa Sporttikoira-hallilla. Todettiin, ettei Sara edelleenkään osaa keppejä.. No osaa, mutta liikaa vauhtia vaikeista kulmista, se ei jarruta. Aloitetaan treenaus ohjureilla.

4.3. oli Timon valkku. Kaikissa radan ongelmakohdissa oli kyse siitä ettei Sara tule minun luokse tai tarpeeksi suoraan vaan tekee paimenkoiramaisia kaaria.. Eli kädestä palkkaa ja erityisesti siitä että tulee suoraan luokse esteiden jälkeen eikä kaahota jättikaarroksia. Heti kun irtoamisen saa hyväksi niin hallinta karkaa. Todettiin myös että koska ollaan treenattu nyt niin paljon avokulmaa kepeillä, suljettu kulma on huonontunut.

Nyt ollaan treenattu niitä keppejä, avokulmaa ohjureilla ja suljettua ilman. Kyllä se ne oppii :)  Keppien päässä olleen palkan jälkeen kutsui hypyn yli ja palkka kädestä. Kaksi ongelmaa samalla treenillä :)

Lauantaina on meidän ekat kolmosluokan kisat Riihimäellä. Kaksi hyppyrataa ja yksi agirata. Jotenkin on sellainen olo kuin se olisi joku testi tai koe, olen keksinyt jostain jotain ihme paineita. No parhaamme mennään tekemään ja se saa riittää :)