En muista milloin on viimeksi ollut näin hauskaa treenata! Molemmat koirat on vaan olleet niin hienoja! Ja jotenkin tykkään käydä yksin treenaamassa. Voin tehdä omassa tahdissa ja juuri niin kuin itse haluan eikä kukaan kommentoi :D Tietysti on hyvä, että välillä on joku katsomassa toisesta näkökulmasta. Ja edelleen en malta odottaa että päästään ylihuomenna Niinulle! :)

Eilen treenattiin Saran kanssa rataa eri ohjauskuvioita siihen testaillen. Aikon kanssa tehtiin samalla radalla kisamaista treeniä. Lisäksi Aiko treenasi kontakteja ja keppejä. Tämä rata:

Aika tosi helppo ja lyhyt, mutta sopi tarkoitukseen ja se oli tarpeeksi helppo Aikon ratatreeniin :) Saran kanssa opittiin joitain pieniä ohjauskuvion valintaan ja linjoihin liittyviä juttuja. Eli juuri sitä mitä tarvitaankin! Aiko taas oli aluksi vähän energinen ja säntäili minne sattuu, mutta lopuksi keskittyi hyvin ja  mentiin nollilla nopeasti. Aiko ottaa viimein kontaktit oikein myös radalla, ainakin A:lla. Kepit menivät myös nyt kokonaan vain yhdellä verkolla viimeisessä välissä joka kerralla oikein.

Tänään kävin ennen koulua treenaamassa vähän estetreeniä molemmille. Mentiin A, putki 90 asteen mutkalla, kepit 90 asteen avokulmasta, siivekkeen kierto, keinu, uudestaan putki ja kepit. Sara alkaa viimein olla aika varma myös tuosta kulmasta kepeillä. Se viimein muistaa jarruttaa! Tosin ei tehty tällä kertaa ihan kisamaisella vireellä, joten niin pitää vielä treenata. A:n kontaktit oli moitteettomat ja keinu meni paremmin kuin kisoissa(jäi niin että oli vain etutassut kontaktilla, takajalat ylempänä). Aiko oli oikein taitava ja meni kaikkia esteitä tosi hyvin. A:n kontakti meni juuri oikein lähes joka kerralla. Keppejä tehtiin radan osana niin, että oli verkot ekassa ja vikassa välissä. Joka kerralla oikein. Irrallaan tehtiin kokonaan ilman verkkoja. Ensin pieleen, pieni muistutus verkolla vikassa välissä ja sitten oikein muutaman kerran :)

Ehkä kannattikin ilmoittautua ensi viikonlopun kisoihin :D