Perjantaina Niinulla molemmat oli tosi hienoja. Oikeastaan kaikki saatiin sujumaan hyvin :) Saran kanssa kokeiltiin eri ohjauskuvioita moneen kohtaan. Aiko meni hyvin myös kepit ja kontaktiesteet. Sen kanssa pitäisi muistaa olla tarkempi ohjauksissa, koska jään ohjaamaan samalla tavalla kuin Saraa ja Aiko vaatii vielä tosi paljon enemmän tukea. Mutta treenaaminen on tällä hetkellä niin hauskaa!

Toista sitten on kisat. Tämän viikonlopun saldo viisi rataa ja viisi hyllyä (ja yksi aika huonosti mennyt esteratsastusvalmennus..)

Lauantaina kiireellä ratsastamasta Saran kanssa kisoihin. Eka rata oli hyppyrata. Sanoin jo kun katsottiin maksien ratoja, että rata oli ainakin mun mielestä epälooginen ja vaikea. Ja niinhän se olikin. En edes muistanut sitä kunnolla ja juuri ennen kuin mentiin radalle tuntui, etten muistanut sitä ollenkaan.. Hylly tuli väärinpäin suoritetusta hypystä, jonka jälkeen ohjasin loppuun ja varmaan pari muutakin hyppyä vielä väärinpäin.

Toinen rata oli eri tuomarin ja se oli agilityrata. Siitä en oikeastaan muista mitään. Tulos oli kuitenkin hyl.

Kolmas rata oli myös agilityrata ja se meni aika hyvin. Paitsi että Sara kävi hyppäämässä renkaan väärässä välissä ja juoksi A:n kontaktin läpi. En ottanut sitä uudestaan, mutta vaadin erityisen tiukasti puomilla oikeaa suoritusta ja sen Sara tekikin. Eli tavallaan sai korjattua. Mutta tosiaan muuten se rata oli aika hyvä.

Kaikilla radoilla Sara meni kepit tosi hyvin, ekalla radalla tein ekaa kertaa kisoissa pakkovalssin kepeille ja se toimi hyvin. Muuten oli helpot suorat viennit. Keinun Sara tekee käytössä olleella keinulla joka kerta niin, ettei mene päähän asti. Päätin ettei se haittaa, koska kyseinen tyyli ei vie liikaa aikaa eikä kontaktivirheitä tule. Kaiken kaikkiaan Sara oli koko viikonlopun ihan loistava ja minä en niinkään.

Vaikka saatiin Aikon kanssa molemmilta radoilta hyl. olen tosi tyytyväinen. Aikoa stressasi uusi paikka ja uusi tilanne paljon, mutta silti se keskittyi radalla ihan hyvin. Tosin juuri tuon jännityksen takia Aikon estehakuisuus ei varsinkaan ekalla radalla ollut ihan sitä normitasoa. Toisella radalla oli jo paljon parempi. Kaikki virheet Aikon molemmilla radoilla tuli siitä, etten ohjannut ihan tarpeeksi varmasti ja ihan loppuun asti. Lisää tarkkuutta mulle sekä Saran että Aikon ohjaamiseen!

Tässä video Aikon radoista: